Kış Aylarında Bile Sıcak Olan Tatil ve Otel Yerleri



Yaz birçok kişinin sevdiği bir mevsim olsa da kış da bir o kadar kaçınılmazdır. Bazı ülkeler güneş ışığından pek faydalanamaz. Bu nedenle de insanlar kış aylarında bile sıcak olan tatil ve otel yerleri ararlar. (Otel programı

 Kanarya Adaları

İngilizler arasında her zaman sıkı bir favori olan Kanarya Adaları, yıl boyunca güneş ışığı, kısa bir uçuş ve her Aralık ayında yaklaşık 20 derecelik umut verici sıcaklıklar sunuyor. Sahilde rahatlayın ve güzel kırları seyredin ya da akşamları barlarda ve kulüplerde geçirin; Her iki durumda da Kanarya Adaları'nda herkes için bir şeyler vardır. Aralarından seçim yapabileceğiniz dört ada ile bu kış seçim yapmakta zorlanacaksınız.

 Tunus 

 

Aralık, Tunus'un en soğuk ayı olmasına rağmen, ortalama 17 derece ile hala ılık sıcaklıklara sahiptir. Tunus, sahilde dinlenmek ve ülkenin tarihini ve kültürünü keşfetmek isteyenler için ideal bir destinasyondur. Akşam eğlencelerinin çoğu otellerin etrafında toplandığından, yoğun bir gece hayatı arayanlar için tavsiye etmiyoruz. Ancak memnuniyetle sunulan bir otel istiyorsanız, harika olanaklara sahip Sahara Plajı ve Aqua Park harika bir seçimdir! 

 

Türkiye 

 

Türk festivalleri manzaraların, seslerin ve kültürün baş döndürücü bir karışımını sunar. Bir zamanlar tarih ve gerçeklik meraklılarına ayrılmış olan Türkiye'nin çarşıları, kaplıcaları ve plajları, artık daha çok yönlü ve deneyimli turistlere hitap etmeye başlayarak, güneş, deniz ve kumdan fazlasını arayanlar için ideal bir tatil yeri haline geldi.

Kaynak: Otel programı

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Nasıl Daha Ucuza Seyahat Edilir?

Çiftler İçin En İyi Sevgililer Günü Otel Yerleri